Over mij

Als ik mezelf zou moeten omschrijven, zou ik dat met de volgende woorden doen:

Houd me vast, soms wordt ik te enthousiast.

Waarom de naam Acervus!

Mijn achternaam is L’Espoir. In het Nederlands betekent dit “de hoop”.

Acervus is het Latijnse woord voor Hoop. Hoop als in “hoop werk verrichten”,
maar ook hoop als “het komt goed”. En dat past dan weer goed bij mij.

Profielfoto Veronique
Project

Mijn werkervaring:

Ik heb een ruime ervaring in management ondersteunende taken op het gebied van sales, inkoop, vastgoed maar ook in de financiële wereld. Een kleine greep uit mijn werkervaring:

 • Optreden als centraal aanspreekpunt op het gebied  van communicatie, facilitaire en vakspecifieke onderwerpen
 • Agendabeheer
 • Afhandelen van correspondentie (inkomend en uitgaand)
 • Overige secretariële werkzaamheden
 • Beoordelen en afhandelen van declaraties en facturen
 • Coördineren vakspecifieke zaken
 • Plannen en organiseren van bijeenkomsten
 • Masterdata onderhouden
 • Beheren projectadministratie
 • Beheren van onderhoudscontracten en ander voorschriften
 • Briefen leveranciers inzake uit te besteden werkzaamheden
 • Proactief termijn bewaken van diverse processen en deadlines
samenwerken

Wat mag je van mij verwachten?

 • Persoonlijke aanpak
 • Duidelijke afspraken
 • Zelfstandigheid
 • Open communicatie
 • Proactieve benadering
 • Kwaliteit
 • Vakkennis
 • Enthousiasme
  Quality Service Value Price

  Mijn passie

  Naast mijn gezin, vind ik passie in mijn werk. Plezier in je werk hebben is voor mij erg belangrijk en dat gun ik een ander ook. Ik wil me blijven ontwikkelen en “out of the box” oplossingen blijven vinden. Zo blijf ik flexibel en kan ik blijven groeien. Met plezier doen waar ik goed in ben en daarmee zorgen dat anderen dat ook kunnen doen. Dat is mijn missie.

  Mijn expertise

  Na een behoorlijk aantal jaren in dezelfde werkomgeving te hebben gewerkt, vond ik dat mijn vaardigheden wel een opfrisbeurt konden gebruiken. Dus besloot ik daar wat aan te doen.
  En dit is wat ik tot nu toe heb gedaan:

  logo VA school certificaat

  VA School

  Als eerste ben ik gestart bij VA school van Hanneke Wessels. Daar heb ik de opleiding Virtual Assistant gevolgd.

  De opleiding sloot prima aan bij het werk dat goed bij me past en wat ik wil bereiken in mijn leven. Ik heb tijdens de opleiding kennis gemaakt met veel nieuwe tools en heb ik geleerd wat er bij komt kijken als je een eigen onderneming wilt gaan opstarten. En mijn certificaat is in the pocket!

   

  Skillz University

  Bij Skillz Online heb ik de training “van volger naar klant” gevolgd. Hier heb ik veel inzichten gekregen over mijn aanbod, producten, mijn eigen plan van aanpak en hoe ik pakkende teksten kan schrijven. Ik heb hier veel kennis vergaard en veel inzichten opgedaan.

  Weblish

  Op dit moment volg ik bij Weblish de opleiding Technisch VA. Als ik deze opleiding heb afgerond kan ik websites bouwen, updaten en onderhouden. ik leer  hier ontzettend veel van. De opleiding is goed opgebouwd qua structuur en studie-uren. Na afronding van deze opleiding zal ik mijn dienstenaanbod hiermee uitbreiden.

  Chat openen
  1
  💬 Hulp nodig?
  Hallo 👋
  Kan ik je helpen?