Support van een Technisch Virtual Assistant

Ben je geen expert op technisch gebied, heb je moeite met technologie of ontbreekt het je simpelweg aan de tijd om je erin te verdiepen? Merk je dat je steeds weer dezelfde problemen tegenkomt, wat alleen maar frustraties in plaats van resultaten oplevert? Dan is de hoogste tijd voor support van een Technisch Virtual Assistant.

Naast het bouwen, updaten en onderhouden van digitale platforms ben ik als Technisch Virtual Assistant ook gedreven in het gebruik van Microsoft Office.

Tijd is geld

Als je onvoldoende vertrouwd bent met alledaagse software, kan dat je uiteindelijk behoorlijk wat geld kosten, zonder dat je het beseft. Immers, terwijl jij worstel met je computer, verspil je kostbare tijd die je anders had kunnen besteden. Bijvoorbeeld aan de groei van je bedrijf. Dit kan je uiteindelijk geld kosten, iets wat je absoluut wilt vermijden.

Techniek is niet voor iedereen weggelegd en dat is volkomen begrijpelijk. Als je jezelf hierin herkent en dagelijks hinder ondervindt in je bedrijfsvoering omdat je computer niet meewerkt, overweeg dan om een technisch specialist in te voeren.

samenwerken is erg belangrijk

Waarom kiezen voor een Technisch Virtual Assistant in plaats van een cursus Excel?

Het antwoord hierop is eenvoudig. Wanneer je een cursus Excel volgt, moet je het nog steeds zelf doen. Als technologie niet echt je ding is, zul je waarschijnlijk blijven worstelen.

Door mij als Technisch Virtual Assistant in te schakelen, krijg je niet alleen technische ondersteuning, maar ook de expertise van een management assistent die met je kan meedenken, vooruit kan plannen en als sparringspartner kan fungeren. Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Wat kan ik voor je doen?

Office Support

  • Agendabeheer
  • Temijnbewaking
  • Emailbeheer
  • Secretariële werkzaamheden
  • Standaardiseren van documenten en bestanden

Technische Support

  • ondersteunen Online Leeromgeving
  • ondersteunen Webshop
  • verbeteren Google Search resultaten
  • automations maken voor e-mail marketing
  • diverse werkzaamheden met Microsoft Office

Mijn tarieven

Ik bied twee verschillende opties aan:

1. incidentele inzet: Deze optie is vooral handig voor projectmatige opdrachten. Onze samenwerking is dan beperkt tot de afgesproken opdracht en de duur ervan.

2. Structurele inzet: Bij deze optie gaan we een langere samenwerking aan voor een afgesproken periode. We stellen een kader op voor het type werkzaamheden maar de precieze taken kunnen variëren. Dit is ideaal voor ad-hoc taken of repeterende werkzaamheden.

Voor elke opdracht stel ik een specifieke offerte en overeenkomst op, aangepast aan jouw behoefte. Mijn standaard uurtarief is € 55,00 excl. BTW, maar dit tarief wordt op maat aangepast op basis van  de daadwerkelijk uit te voeren werkzaamheden. Hierdoor kunnen de kosten variëren, zodat je altijd een eerlijk prijs betaalt die past bij de opdracht.

Ik heb een andere vraag

Wil je meer informatie over een bepaald onderwerp, laat me dat dan even weten.

script