Verbeter je online zichtbaarheid. Acervus! Technisch VA & Office support helpt.

In de snel veranderende digitale wereld is online zichtbaarheid essentieel om je bedrijf te laten groeien en je concurrenten voor te blijven. Ik werk met enthousiasme om jouw merk te laten stralen in de virtuele wereld.

Bouwen en updaten

SEO optimalisatie

onderhoud

technische support

Je mooie website trekt maar weinig bezoekers. Hoe kan dat?

Alleen een mooie en technisch goede website is helaas niet voldoende om bezoekers op je website te krijgen. Potentiële klanten moeten je wel weten te vinden.

Een goede online zichtbaarheid kan het verschil maken tussen onopgemerkt blijven en een topplaats bij de Google zoekresultaten veroveren. Zet je website in de schijnwerpers zodat potentiële klanten je niet kunnen missen.

Wat kan ik voor je doen?

Krachtige SEO strategie
boost je online zichtbaarheid

Hieronder vallen de volgende onderdelen:

 • Boost je ranking
  Klim naar de top van de zoekresultaten
 • Trefzekere zoekwoorden
  Ontdek de exacte woorden en zinnen die jouw doelgroep gebruikt
 • Meetbaar succes
  Blijf op de hoogte van jouw vooruitgang. Begrijp wat werkt en wat niet
 • Optimalisatie
  Indien nodig zorg ik voor finetuning van je website met de juiste sleutelwoorden

Mijn tarieven

Voor mijn deskundige ondersteuning en begeleiding hanteer ik een standaard uurtarief van € 55,00 (excl. BTW). Omdat geen twee opdrachten hetzelfde zijn, stel ik voor elke potentiële opdracht een offerte en een overeenkomst op. Wil je meer weten over mijn plan van aanpak? Klik dan hier

Mijn overige voorwaarden

 • Looptijd
  Omdat het finetunen van SEO een proces is, hanteer ik een looptijd van minimaal 3 maanden per opdracht.
 • Proeftijd
  Wanneer de overeenkomst is gesloten gaat de proefperiode van 2 weken in. Gedurende deze 2 weken bekijken we samen of de samenwerking goed verloopt en of het afgesproken doel gerealiseerd kan worden. De kosten van deze proefperiode worden in de overeenkomst vastgelegd.
 • Facturatie
  Voorafgaand aan het begin van de overeenkomst wordt 50% van het eerste maandbedrag in rekening gebracht. Daarna wordt aan het einde van de maand een factuur verzonden met het overeengekomen maandbedrag, inclusief een specificatie van de uitgevoerde werkzaamheden.

Werk slimmer, niet harder.

Bespaar tijd

Bespaar eenvoudig tijd door die technische onderdelen waar je geen affiniteit mee hebt uit te laten voeren door een vakspecialist. Jij krijgt meer tijd om in je eigen onderneming te investeren.

energie

Door die energieslurpende werkzaamheden uit te besteden kun jij je bezig houden met dat wat voor jou echt belangrijk is, en waar je energie van krijgt.

Verhoog je omzet

Door bepaalde werkzaamheden uit te besteden aan een vakspecialist, kun jij meer tijd besteden aan inkomen genererende activiteiten.

Twijfel je of samenwerken iets voor je is?

Deel je twijfels met mij en misschien kan ik ze voor je wegnemen. Misschien maak je je zorgen over het behouden van je authenticiteit? Misschien twijfel je door de kosten die het met zich mee brengt? Zo kan ik nog wel door gaan.  Het enige advies dat ik je kan geven is: plan een gratis adviesgesprek met me in. Misschien kan ik al wat twijfels bij je wegnemen en kunnen we samen bekijken wat echt nodig is.

script