Mijn portfolio

Als startende ondernemer is mijn portfolio nog niet zo uitgebreid. Maar er komt wel steeds meer bij. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen? Schrijf je dan in!

Portfolio 1

website laten maken

https://office.acervusofficesupport.nl

Deze website is gebouwd met WordPress en het thema Beaver Builder.

Indruk van de pagina’s

Portfolio 2

website laten maken

https://dynamisch.testonlinesupport.nl

Deze website is gebouwd met WordPress en het thema Beaver Builder.

Indruk van de pagina’s

Portfolio 3: online leeromgeving

website laten maken

voorbeeld online leeromgeving met webhop

Ik heb deze website gebouwd  als voorbeeld om een idee te geven van de mogelijkheden. Omdat er geen inhoudelijk product beschikbaar is, is deze website niet openbaar toegankelijk. Dit is gedaan uit veiligheidsoverwegingen. Wil je de website bezoeken om de mogelijkheden te verkennen en ervaren? Stuur me eenvoudig een mail naar info@acervusofficesupport.nl, onder vermelding van “OLO” en ik stuur je het wachtwoord met kleine instructie toe. 

Indruk van de pagina’s

Ontvang mijn nieuwsbrief

Toestemming

11 + 10 =

script