Over Acervus! Technisch VA & Office Support

“Met een hart dat gedreven wordt door passie voor technologie en grenzeloze mogelijkheden, durf ik soms ook “nee” te zeggen.
Maar wanneer ik “ja” zeg, ga ik er volledig voor!”.

Het gezicht achter Acervus!

Ik ben Véronique L’Espoir, de oprichter van Acervus! Technisch VA & Office Support. Gedurende vele jaren heb ik met plezier en passie gewerkt als management assistente in loondienst. Toen ik merkte dat er voor mij nauwelijks nog uitdagingen waren en ik de drang voelde om mezelf verder te ontwikkelen, nam ik de stap om mijn baan in loondienst op te zeggen. Met mijn uitgebreide werkervaring was de overgang naar het werken als Virtual Assistant vrij eenvoudig, vooral omdat ik al enige tijd deels hybride had gewerkt.

Wat mij extra enthousiast maakte, was mijn fascinatie voor technologie en de voortdurende ontwikkelingen in dit vakgebied. Daarom heb ik mijn dienstenaanbod aangepast naar Technisch Virtual Assistant (TVA).

Als TVA richt ik mij voornamelijk op het maken van website, online leeromgevingen en binnenkort ook webshops, evenals het essentiële onderhoud van deze digitale platforms.

Laat de digitale “worstelingen” aan mij over.

Mijn bedrijf begon als Virtual Assistant, gedreven door mijn jarenlange werkervaring als management assistente, en is nu geëvolueerd tot een gespecialiseerde dienstverlener in webontwikkeling en onderhoud.

Mijn expertise stelt jou in staat om je te concentreren op wat echt belangrijk is, terwijl ik de technische uitdagingen voor je oplos.

 

Snel.

Efficiënt.

Proactief.

Neem contact op

Wil je meer informatie hebben over wat ik voor je kan doen? Stuur me je vraag en ik kom er zo snel als het gaat bij je op terug. We kunnen ook direct een gratis adviesgesprek inplannen.

script