Je bent op zoek naar een oplossing.

Dank je wel voor je interesse in mijn technische support. Als je nog niet zeker weet wat je nodig hebt, raad ik je aan om eerst een kennismakingsgesprek met me in te plannen. Vul dan dit formulier  in en geef een  beknopte omschrijving van het probleem of de vraag die je hebt. Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om een adviesgesprek in te plannen. Je kunt ook op de knop in de menubalk klikken om direct contact op te nemen.

Met een korte omschrijving van je vraag kan ik me beter voorbereiden op ons gesprek, zodat we zo efficiënt mogelijk gebruik maken van onze tijd. Ik kijk ernaar uit om je te helpen. Tot binnenkort.

Groetjes,
Véronique

MIjn voorkeur voor het gesprek is:

8 + 9 =

MIjn voorkeur voor het gesprek is:

13 + 5 =

Je wilt mij als Technisch VA inschakelen.

Dank je wel voor je interesse in mijn technische support en voor de wens om kennis te maken. Vul alsjeblieft dit formulier in, zodat ik een kennismakingsgesprek kan inplannen.

Met de korte omschrijving van de vraag of opdracht kan ik me voorbereiden op ons gesprek, zodat we zo efficiënt mogelijk gebruik maken van onze tijd.

Ik kijk ernaar uit om je te helpen. Tot binnenkort.

Groetjes,
Véronique

Je wilt een offerte aanvragen.

Dank je wel voor je interesse. Natuurlijk wil ik graag een offerte voor je maken, maar daarvoor  heb ik meer informatie nodig. In het formulier hiernaast kun je aangeven waarvoor je een offerte wilt ontvangen en een korte omschrijving geven van de werkzaamheden. Je ontvangt dan een indicatieve offerte. Na een eerste informatief gesprek zal ik een prijsopgave opstellen, waarop onze samenwerking dan gebaseerd kan worden.

Als je iets wilt laten bouwen of updaten, kun je ook dit formulier hiernaast gebruiken. In plaats van een indicatieve offerte zal ik contact met je opnemen om een afspraak  in te plannen.

Groetjes,
Véronique

Ik wil een offerte aanvragen voor:

5 + 13 =

script