Je bent op zoek naar een oplossing.

Dank je wel voor je interesse in mijn technische support. Als je nog niet zeker weet wat je nodig hebt, raad ik je aan om eerst een kennismakingsgesprek met me in te plannen. Vul dan dit formulier  in en geef een  beknopte omschrijving van het probleem of de vraag die je hebt. Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om een adviesgesprek in te plannen. Je kunt ook op de knop in de menubalk klikken om direct contact op te nemen.

Met een korte omschrijving van je vraag kan ik me beter voorbereiden op ons gesprek, zodat we zo efficiënt mogelijk gebruik maken van onze tijd. Ik kijk ernaar uit om je te helpen. Tot binnenkort.

Groetjes,
Véronique

MIjn voorkeur voor het gesprek is:

10 + 9 =

Top. Je wilt dus meer weten wat ik voor je kan bouwen.

Bedankt voor je interesse in mijn diensten. Ik wil graag een afspraak met je maken om het een en ander met je door te spreken. Vul het formulier hiernaast zo compleet mogelijk in met betrekking tot je eigen  ik alvast wat huiswerk kan doen. Zo kunnen we samen onze afspraak zo efficïent mogelijk gebruiken.

Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken.

Groetjes,
Véronique

Ik ben geïnteresseerd in:

En dat met name de variant:

7 + 11 =

Ik ben geïnteresseerd in:

En dat met name de variant:

3 + 13 =

Jezeker. Ik kan je prima helpen bij het maandelijks onderhoud van je website.

Bedankt voor je interesse in mijn diensten. Ik waardeer je aanvraag zeer en zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om mijn plan van aanpak te bespreken. Vul het formulier zo volledig mogelijk in dan kan ik alvast wat huiswerk doen en kunnen we onze afspraak zo efficïent mogelijk gebruiken. Ik heb er zin in!

Groetjes,
Véronique

Er is nog veel meer mogelijk.

Is je website al een langere tijd in de lucht en is een update of aanvulling voldoende? Daar is mijn update aanbod een prima alternatief. Maar ook mijn strippenkaart kan hiervoor prima worden ingezet.

Wil je weten wat ik je hierbij adviseer? Vul dan het formulier hiernaast in en geef indicatie van wat gedaan zou moeten worden. Dan kan ik mijn huiswerk gaan doen. Op korte termijn plannen we dan een afspraak in om te bekijken wat mogelijk is. Tot snel?

Groetjes,
Véronique

Ik ben geïnteresseerd in:

In geval van de Strippenkaart, de variant:

4 + 15 =

script