Mijn diensten

Zoek je naar structuur en efficiëntie binnen je bedrijf? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als VA denk ik niet voor je maar met je mee. Samen bekijken we je werkprocessen en vinden we manieren om deze te optimaliseren. Zo bied ik je niet alleen advies en ondersteuning maar ook pratiktische oplossingen die bij jouw bedrijf passen.

Wil je weten of een Virtual Assistant iets voor jouw bedrijf is? Mijn gratis checklist kan daar misschien bij helpen. Vraag vrijblijvend aan.

Overzicht diensten

Als Virtual Assistant bied ik een breed scala aan diensten aan. Neem een kijkje op mijn dienstenpagina voor het volledige overzicht.

Daarnaast blijf ik in ontwikkeling. Binnenkort zal ik mijn aanbod van diensten niet alleen uitbreiden met het onderdeel  Technisch VA maar ook met een pakket voor de echte DHZ-er.

Kun je niet wachten en wil je nu al iets meer weten? Kijk op de betreffende dienstenpagina voor een “sneak peek”.

 

ABC pakket

Het ABC pakket is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die:

  • geen zin (meer) hebben om verschillende inloggegevens van diverse tools te onthouden en geen wachtwoordmanager willen gebruiken.
  • grip wil hebben op de privacy van zijn bedrijf.
  • als starter die een te klein budget heeft om al die handige apps optimaal te gebruiken.
  • er nog niet aan toe is om met een VA te gaan samenwerken.

Het ABC pakket is eenvoudig, basic en overzichtlijk, zonder toeters en bellen. Kortom, perfect voor ondernemers die houden van eenvoud en overzicht.

Virtual Assistant

Op mijn dienstenpagina “Virtual Assistant” vind je mijn uitgebreide aanbod en bijbehorende tarieven.

Als dit niet helemaal is wat je zoekt, stuur me dan gerust een berichtje met jouw hulpvraag. Ik zal dan contact met je opnemen om een gesprek in te plannen.

Tijdens dit gesprek zullen we samen de knelpunten inventariseren en bekijken welke oplossing daarbij mogelijk is.

Technisch VA

Binnenkort wordt deze dienstenpagina aangevuld met mijn aanbod voor het:

  • maken van een website
  • updaten van een website
  • responsive maken van een website
  • maandelijks beheren van de website

Mijn Plan van Aanpak

Voordat ik start met het opstellen van mijn Plan van Aanpak, plannen we eerst een online kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek bekijken we samen of er mogleijkheden zijn voor samenwerking en of we op dezelfde golflengte zitten.

Uitgelegd

Stap 1 Goal

Na het bepalen van een match is het tijd om ons doel te stellen. We gaan kijken wat het probleem is en wat er nodig is om dit op te lossen.

 

Stap 2 Fine Tuning

We gaan nu bekijken welke tools we nodig hebben om de werkzaamheden uit stap 1 uit te voeren. Zijn de tools die we willen gebruiken voor ons allebei akkoord? Daarnaast wordt er in deze fase een schatting gemaakt van de benodigde werktijd.

Stap 3 Structure

Je ontvangt een uitgebreide offerte met een gedetailleerde omschrijving van de werkzaamheden en een voorstel van aantal benodigde uren en het totale bedrag.
Nu is het tijd om een beslissing te nemen.

Stap 4 Agreement

We hebben overeenstemming bereikt en de startdatum is afgesproken. Vervolgens worden de overeenkomst en alle voorwaarden en verklaring(en) ondertekend.
Nu zijn we klaar voor de start!

Ik wil een afspraak maken:

"
Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kan ik je helpen?